O le a le peleue e ofuina ma se ofu umi?

1. Ofu umi + ofu

I le taumalulu, o laʻei uumi e fetaui lelei mo le fetaui ma peleue.A e alu i fafo, o peleue e mafai ona faʻamafanafanaina oe ma faʻaopoopoina le lalelei.A e alu i le fale ma tatala ou peleue, o le a pei oe o se fairy, ma e faigofie lava ona faʻafetaui, ma e faigofie lava ona filifili seevae.

2. Laei umi + laititi suti

Afai o le sakete o se sitaili faigofie, e mafai ona e filifilia se suti laʻititi mo le pito i luga, lea e faʻaleleia ai le faʻapitoa ma foliga faʻapitoa tele.Afai o se tagata faigaluega paʻepaʻe faʻapolofesa, o lenei ituaiga o faʻatusatusaga o le a matua talafeagai, ma e te le manaʻomia le mafaufau i le faʻafitauli o le ofuina i totonu E foliga lelei.

3. Laei umi + cardigan

O le faʻaaogaina o uiga agamalu ma le atamai o le cardigan lalaga, e faʻateleina ai le uiga o le ola o le laʻei, ina ia le gata ina malepe i le lagi, ae e le mafai foi ona vavae ese mai le lalolagi, e puipuia ai le tagata o loʻo ofuina mai le faʻaalia o le avant-garde, i se faapuupuuga, e foliga sili atu i lalo-i-le-lalolagi.

4. Ofu umi + peleue paʻu

O peleue paʻu e masani lava o le filifiliga muamua mo laʻei matagofie ma faʻapitoa i fafo.E matua fa'apitoa fo'i le fa'atusaina ma 'ofu uumi.E mafai ona atagia ai lou lava tulaga ese e aunoa ma se tulaga.I se faapuupuuga, e matua patino lava ae o le a le fetaui atoatoa.O le mea moni, o loʻo i ai se alofa faʻafefe i ai.

5. Ofu uumi + peleue fulufulu mamoe

Sherpa velvet o se sitaili lauiloa o lavalava i tausaga talu ai nei.O le peleue na te faia e matua piniki ma matagofie, ma e iai se lagona lelei o tifiga.I le taumalulu, afai e te le ofuina se peleue poʻo se peleue lalo, e mafai ona fetaui ma se sakete poʻo se O le seevae mulimuli e matua faʻafefeteina.


Taimi meli: Me-05-2023